NOT A USER YET? SIGN IN

O nas

O nas

Smo podjetje s srcem, polni delovnega elana, strokovnega znanja in pozitivnih misli. Naš cilj je maksimalno izpolniti želje naših strank pri prodaji , nakupu, oddaji ali najemu najboljših nepremičnin.
 
Za naše podjetje je značilno, da se Stranki v celoti posvetimo in si vzamemo dovolj časa, saj se zavedamo, da je nakup oziroma prodaja nepremičnine za marsikoga življenjska odločitev. Zato vsak potrebuje čas, da pretehta svojo odločitev, pri tem pa mu ves čas stojimo ob strani s koristnimi nasveti, izkušnjami in kar najbolj izčrpnimi podatki, saj se držimo načela, da mora biti stranka najbolje obveščena, kar ji pomaga pri končni odločitvi, ki mora biti pravilna in koristna za Stranko. Prav tako pomagamo z nasveti pri prenovi ali opremljanju nepremičnine na podlagi sodelovanja z izredno kvalitetnimi izvajalci oziroma podjetji, ki stranki zagotovijo kvalitetno delo po ugodni ceni.
Že v naprej se veselimo sodelovanja z Vami in pričakujemo Vaš telefonski klic oziroma obisk v naši pisarni na Trubarjevi cesti 47, v osrčju Ljubljane.

Po uspešno zaključenem poslu nam je v veliko veselje zadovoljen nasmešek na obrazu naše stranke. Prav tako smo stranki še vedno z veseljem na razpolago za razne nasvete in druge storitve.

V posebno čast pa si štejemo, ko nas naše stranke priporočijo prijateljem, znancem ali sorodnikom, saj s tem potrdijo KVALITETO naših storitev.